lauantaina, helmikuuta 25, 2006

Spurttipäivä

Tänään meni uidessa aikaa, hienoa! Mukavata rentoutumista, mitään ei tarvitse ajatella kun kauhoo allasta päästä päähän.

Esikoisen villatakki edistyy. Takakappale on jo hihakavennusten kohdalla. Hyvä saavutus rikkonaisella käsityöajalla. Jospa saisin sen valmiiksi ja toisen etukappaleen aloitettua tämän viikonlopun aikana. Parasta taitaa olla painella vielä hetkeksi kutomaan ja sitten koisimaan, niin jaksaa perheen raahata uimahallille heti aamusta ;)

torstaina, helmikuuta 23, 2006

Aloitetaan alusta

Aloitan kokonaan käsitöille omistetun blogin. No, tuleehan täällä aikalailla varmasti mainittua elämäni miehet. 2 poikaa ja mies. Sekä kissat, jotka metsästävät kaiken lankani. Lisäksi aikaani alkaa kohtapuoliin viemään työnantaja ja olisihan se kiva antaa muillekin harrastuksille aikaa. Kirjat ja leffat kuuluvat niihin. Lisäksi yritän pakottaa itseni liikkumaan tasaisin väliajon. Liikunta on kivaa, mutta liikkeellelähtö on aikalailla nihkeää.

Olen siis 3-kymppinen innokas käsityöharrastaja. Aikaa ja kärsivällisyyttä ei vaan ole tarpeeksi. Haluaisin tehdä vaikka mitä, mutta kärsivällisyyttä vaadittaisiin lisää ja reilusti. Nyt työstän kietaisuneuletta itselleni ja takakappaleen sain valmiiksi tänään. Nyt ajattelin aloittaa lapsille villatakit tässä välissä, saa hieman nopeammin valmiiksi kun kappaleet ovat aikalailla pienempiä :) Aikalailla on eroa 165cm ja 100cm sekä 80 cm välillä. Lisäksi miehellekin olen luvannut villapaidan, tavoitteena on saada se valmiiksi ensi syksyksi. Jossakin välissä pitäisi kai suunnitella ensi joulun lahjoja. Muutamat huivit, lapaset ja sukat olen ajatellut kutovani. Langatkin jo löytyisi. Lisäksi olisi ommeltavaakin jonniin verran. Kutominen hoitunee työmatkoilla, mutta muuten pitäisi keksiä sitten aikaa noille muille.

Aloitellaan nyt tällä, lapset kaipaavat viihdyttäjää ja isi ei kuulemma juuri nyt kelpaa...