torstaina, maaliskuuta 16, 2006

Lankaa, lankaa, enemmän lankaa

Kiltti postinsetä (tai ainakin yleensä se on postilta setä, joka postit meidän laatikkoon jakaa) toi tänään lisää lankaa. Eilenhän mies kävi postista lunastamassa Novitan paketin. Paketissa oli 800g Samos-lankaa vaaleansinisenä ja Nalle Coloria turkoosisävyisenä sekä yhdet puikot. Tänään postilaatikossa oli paksu kuori, josta paljastui 3 kerää luonnonvalkoista Silkegarnia ja 4 kerää Regia 4 fädig Jacquard Coloria. Ihania, ihania ja vielä kerran ihania.

Samoksesta tulee lapsille neuletakit, Silkegarnista minulle fifi (tmv ihana huivi), Nalle Colorista minulle sukat (ja yleensä lankaa jää vielä lapsillekin sukkiin taikka lapasiin) ja Regiasta miehelle ja lapsille sukat. Mies haluaa ihan minimaalliset varret sukkiinsa, eli lankaa jää hieman yli. Riittäisiköhän mullekin sukiksi? Taikka sitten jätän jemmaan pieniä sukkia varten. Lapset alkaa ensi syksystä eteenpäin kuluttamaan kumpikin sukkia hieman tehokkaammin, kun nuorempikin kävelee ja kumpainenkin tarvitsee talvella ainakin kahdet taikka kolmet sukat (yhdet repussa, yhdet jalassa ja mieluiten vielä yhdet kotona varalla sukkien katoamistapauksia varten). Lapasia menee saman verran talvessa. Nyt esikoisella on kolmet lapaset, joista yhdet on aikalailla huopuneet ja joutuvat kuopukselle sekä kahdet, jotka vuorottelevat toppakintaiden alla. Kevääksi olen luvannut esikoiselle vielä yhdet lapaset. Kuopukselle on yhdet uudet ja loput sitten saa "perintönä" isoveikaltaan.

Huusin aikani kuluksi ;) mohair-lankaa netistä ja löysin aivan ihanan poncho-ohjeen langalle. Jos jaksan ja kädet kestää, niin yritän kutoa lahjaksi noita ponchoja. Kukahan sellaisen haluaisi ja pystyisi pitämäänkin? Pitää alkaa kai kirjaamaan jonkinlaista listaa kaikista ideoista. Muuten on lankaa ja ideoita, mutta siihen projektit jää... *nolohymiö*

Nyt koisimaan, aamulla aikainen herätys.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu