torstaina, maaliskuuta 23, 2006

Kohta valmista

Jee, kohta pääsen yhdistelemään esikoisen villatakkia. Vielä pitää ostaa vetoketju ja kutaista kaulus. Mutta siis pääseen laittamaan kappaleita pingoitukseen. Koskaan en ole ennen malttanut tuota tehdä, eli kerta se on ensimmäinenkin. Saa nähdä miten onnistuu.

Aloitin Kevään( http://http://ziina.vuodatus.net/blog/archive?m=05&y=2005). Silkegarnista. Olen koukussa. Muutama virhe on päässyt mukaan, muta päätin etten pura. Aion pitää tuon itse ja koska en ole itsekään täydellinen, niin ei ensimmäisen "pitsi"-työnkään tarvitse olla. Haaveilen jo toisesta, ajattelin tehdä joululahjaksi Kevään jollekulle. Mietin, josko teen Nallesta. Onnistuukohan se? Mulla olisi nimittäin yksi kerä luonnonvalkoista Nallea ja huivia siitä suunnittelin. Itselleni haluaisin Kevään hieman ohuemmasta langasta kuin Silkegarn. Nyt Kevät tulee luonnonvalkoisesta, haluan toisen hieman värikkäämpänä.

Sain Novitalta reklamaatiohyvityksenä kaksi kerää turkoosia 7V raitalankaa ja nuorisoliitteen. Edelleen aion Novitan lankoja käyttää. Jotenkin tuo 7V sopii meidän perheen villasukkiin ja lapasiin. Samoin tykkään Samoksesta ja Woolista. Silkegarniin kyllä rakastuin. Haluaisin siitä neuleen taikka takin itselleni. Ehkä sitten, kun olen hieman hoikempi.

Novitan lehtikin tuli eilen. Vain yksi malli jäi mieleen kutkuttamaan. Sen voisinkin tehdä. Malli 63. eli se pitsineule. Ihan jees. Muut oli hieman kaukana mun mausta. Mutta ihan hyvä, ettei joka lehdestä kivaa löydy. Muuten iskisi stressi. Nyt voin tehdä aikaisempien lehtien malleja ja kohta pitää varmaan aloitella joululahjaneuleetkin. Hissuksiin ja töitä vaihdellen, niin ei mene hermot yhteen ja samaan työhön.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu