maanantaina, heinäkuuta 31, 2006

Huu, jännää!

Rohkaisin mieleni ja ilmoittauduin mukaan Salainen neuleystävä 2006. Tänään sain ihanan mailin salaiselta neuleystävältäni. Ja vielä salaisesta osoitteesta. Ihana! Tässähän alkaa mahanpohjassa kutkuttelemaan ihan tosissaan. Itselläni on täydellinen idea ensimmäisestä lähetyksestä mielessä, aion sen toteuttaa vielä tällä viikolla. Pitää vaan toivoa, että ideani on käytännössäkin mieluinen.

Oltiin tänään perheen kanssa juhlistamassa minun viimeistä lomapäivää Lintsillä. Ennen Lintsiä poikkesin hakemaan uuden "harrastukseni" tarvikepaketin. Paketin tilasin täältä. Kahdesta muustakin paikasta tulee pieniä juttuja, jospa saisin tästä pysyvän innostuksen kohteen. Ideoita on jo pariin ranneketjuun ja kännykkäkoruun. Taidan tehdä muutaman joululahjankin :)

Poikien Samos-neuleet ovat valmiit *villiä tuuletusta* (kuvat laitan, kunhan saa lapset pidettyä aloillaan tarpeeksi kauan ja vielä neuleet päällä). Naapurille menevät hahtuvapöksyt ovat lahkeita vaille valmiit. Olen kutonut nyt 3 hiuspantaa. Vielä yksi pakollinen ja sitten ajattelin hahmotella omaa designia hiuspannan muodossa. Naapurin tytön synttärilahja on hapsuja vaille valmis, hän saa siis cotton-mohairista virkatun (ja osaksi kudotun) ponchon. Naapurin toinen tyttö saa samanlaisen, mutta vasta loppuvuodesta. Ideoita on monen neuleen verran, hissuksiin niitä tässä nyt sitten aion toteutella. Mun piti mennä avoimeen suorittamaan appro, mutta mies pääsi kouluun ja meillä vuorotellaan opintojen suhteen. Mun vuoro on siis vuoden päästä. Siihen asti voin siis harrastaa käsitöitä ihan mielin määrin ja hyvällä omallatunnolla. Sitten opintojen aikaan tulee se pakollinen huono omatunto jokaisesta ei-opiskeluihin-käytetystä-minuutista.

Mutta nyt menen finistelemään (heh, finglishiä...) nuo hahtuvapöksyt. Huomenna junassa jatkuu joko Kevät-huivi taikka sitten aloitan sen uupuvan hiuspannan. Aamulla päätän... viiteen viikkoon en ole ennen seittemää herännyt ja nyt pitää olla bussipysäkillä jo 6:20! Voi kääks!

2 kommenttia:

9:17 ap. , Blogger valipala kirjoitti...

Sähän kerkesit lomalla tehdä vaikka mitä! En ole muistanut aiemmin käydä tarkistelemassa :) Toivottavasti arki on alkanut siedettävästi.

Treffataan kun löytyy sopiva lauantai? Nythän ois taas jo Menitakin auki lauantaisin...

 
1:12 ip. , Blogger Katjuska kirjoitti...

En mä paljoa saanut aikaiseksi, lista kun oli aikalailla pitkähkö.

Juu, treffataan pian. Palkkapäivän tienoilla?

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu