lauantaina, heinäkuuta 15, 2006

Heinäkuu, oi heinäkuu

Taas olen saanut jotain jopa valmiiksi.

*kuva uupuu*
Lanka: Novitan Tennessee (valkoinen)
Puikot: Novitan 3mm sukkapuikot
Malli:Molly's Headband (s.4)

Kudoin Molly's headbandin itselleni lomareissulla ja ystäväni pyysi samanlaisen. Sen kudoin viikolla kahtena iltana. Pitäisikin pyytää ystävää ottamaan kuvaa, koska omani on valkoinen ja siitä kuvan napsiminen näyttää olevan hieman vaikeaa. Tosin olen kutomassa ystävälle vielä luonnonvalkoisen ja itselleni ohuemman mustan. Olen ihastunut tuohon malliin, tosin haluaisin kehitellä ihan oman kuvion. Uskallusta ei vaan ole niin paljoa... Joku ruusuun viittaava oli ihana. Miten niin tykkään ruusuista? :)

*kuva uupuu*
Lanka: Mandarin Petit
Puikot: Addin 3mm pyöröt (40cm)
Malli: Koivu-pipo

Esikoinen sai Koivu-pipon, lisäsin ohjeeseen yhden mallikerran. Meitin lapset on hieman isompikupolisia nähtävästi ;) Toiseen koivu-pipoon on langat, motivaation on lomalla vielä tämän illan :) Edulliset langat sain pipoihin. Mandarin Petit oli aurinkoalennuksessa, eli olivat kerät olleet näyteikkunassa ja niissä saattoi olla värihaaleutta pinnassa. Kerä maksoi 1,50. Ostin kaksi kerää, tuon kuvassa näkyvän värin ja sitten oliivin. Kuopus saa oliivin värisenä pipan itselleen (tai saa pipon, jota heitellä lattialle ja pihalle... Vain yksi hattu saa olla päässä ja se alkaa olemaan aikalailla kamalan näköinen.)

Samos-paidat odottaa viimeistelyä, toinen on kaulusta vailla ja toinen on saumaa ja kaulusta vailla. Viime viikolla oli kamala olo, taisin saada lievän auringonpistoksen ja neulaan en voinut kuvitella koskevani. Joku siinä todellakin sain mahassa vellomaan. Omituista! Mutta viimeistelyä aion harrastaa tässä joku ilta tosissani.

Sorruin ostamaan lankoja...taas. Ostin ihanaa Tennesseetä, punaisena. Pitäisi vain keksiä sopiva ohje topille. Pari ohjetta on tullut vastaan, mutta niistä uupuu sitä jotakin. Pitää etsiä vielä taikka yrittää sitten soveltaa paria ohjetta. Lisäksi kaverin kautta etsiytyi silkkivillaa iso satsi. Siitä ajattelin tehdä uusimmassa Novitassa olleen ohjeen mukaisen neuletakin. Ohje oli Woolille, petrolin värinen pitsineuletakki. Oli todella kiva, jospa hermot riittäisi sellaiseen? Lisäksi tosiaan on lankaa uutta headbandia varten, ihan mustaa meleerattua puuvillalankaa. Piti käydä ostamassa, kun pitäjälle oli tullut kolmas lankakauppa. Jihuu! Ennen siellä myytiin vain askartelujuttuja, mutta nyt on myös lankoja. Vielä sellaisia lankoja, joita ei tältä pitäjältä saa keneltäkään muulta. Hienoa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu