perjantaina, elokuuta 04, 2006

Ideoita ja yritystä

Sain ensimmäiset koruni melkein valmiiksi. Kaksi rannekorua, vain lukot uupuu. Ne ovat postin kuljetettavana, saan ne varmaankin maanantaina. Toisessa on ruusuoliiveja siemenhelmiä ja vihreänhopeita makeanvedenhelmiä (nugetti) virkattuna hopealankaan. Toisessa on kristalleja (kristalli ja akvamariini) ja vaaleita makeanvedenhelmiä virkattuna hopealankaan. Vaikka itse sanonkin, niin aika hienoja ensimmäisiä koruja. Olen koukussa noihinkin. Laitan kuvan koruista, kunhan saan onnistuneen kuvan. Huomenna voisin ottaa kuvan ulkona, jospa saisin yksityiskohdat näkymään.

Kävin hankkimassa hieman tarviketta ylläripakettiin ja samalla tarttui mukaan kaksi kerää Alpaca Dropsia, petroli ja vihreä. Mulla on musta talvitakki ja se kaipaa piristystä. Ajattelin kokeilla huivin kutomista. Lankavälipala oli samaisesta langasta neulonut BO :n ja huivi näytti todella ihanalta. Haluaisin kokeilla itsekin sellaisen kutomista, pitää vaan ehkä saada muutama muu työ valmiiksi ensin.

Naapurin poika sai tänään hahtuvapöksyt. Toivottavasti hän on tyytyväinen työnjälkeen. Kokeilin hieman omaa sovellusta Ruskovillan ohjeesta. Kyseessä on siis "kirjekuori"-malli, mutta lahkeilla. Pitää varmaankin jatkaa sovellusta, en ollut aivan tyytyväinen lopputulokseen. Johtunee siitä, että resorit tuli kudottua yksinkertaisella langalla. Olisi pitänyt kutoa resorit pienemmillä puikoilla ja sitten kaksinkertaisen langan osuus noilla 4½-puikoilla. Onhan tuolla hahtuvaa, jos vaikka jossakin vaiheessa testaan toisien pöksyjen verran.

Sormet syyhää, kun postilaatikkoon alkaa tipahtelemaan puutarhalehtisiä ja kukkasipulimainoksia. Jotain pitäisi puutarhassa tehdä, lisää sipuleita aion hamstrata kunhan keksin, että mitä kukkia haluan. Krookuksia ainakin, niitä voi laittaa sinne tänne kasvamaan. Liljoja tuskin enempää, nyt kukkivat vaaleanpunaiset ja oranssit. Valkoiset (muistelen niiden olevan valkoisia) ovat vasta nupullaan. Jättilaukkoja haluan pari lisää, samoin uutena tuttavuutena salkoruusua. Kumpiakin tuohon terassin päätyyn. Voisin plärätä kuvastoja kukista jne vaikka kuinka kauan. Kuten myös helmisivustoja ja lankasivustoja. Nuo kolme juttua on selvästi harrastuksistani "rakkaimpia". Terapiaa, kuten itse sanon.

Mies on Assyillä ja lapset nukkuvat. Taidan mennä sohvalle,sytyttää pari kynttilää ja maistella pari palaa fasun keksisuklaata, ottaa iisisti vähän aikaa ennen nukkumaan menoa. Huomenna pääseekin sitten poimimaan mustia viinimarjoja mehua varten. Taas tulee marjoja se 10 litraa. Mihin ihmeeseen se mehu laitetaan?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu