keskiviikkona, marraskuuta 22, 2006

SNY 2006

Minun salainen neuleystäväni oli http://vinkuvatpuikot.homeip.net/ :) Kiitoksia, yllätykset osuivat nappiin joka kerta! Hieman olin eilen ihmeissäni, kun jäin töistä pikkujouluihin ja soittelin kotiin lapsille hyvät yöt. Mies nimittäin kertoi pakettikortin odottelevan kotosalla ja hän mainitsi lähettäjän nimen. Mietin ensin, että "mitäs mä olen tilannut ja unohtanut"... Kunnes hihkuin puhelimeen, jotta "mun sny, paketti on mun sny:ltä!". Mies oli, että "aha". Vaistosin silmien pyörittelyn :D KYllähän hänkin sitten ymmärsi, että mitä tarkoitan. Eilen ei mies kerinnyt postiin ajoissa, mutta tänään ajeltiin kotiin postin kautta. Maltoin mieleni, että repinyt pakettia auki jo autossa :)

Kotosalla paketti nopsasti auki ja sitten lasten käsiltä suojaan. Paketista paljastui kaikkea ihanaa; kerä jojoba-lankaa, maraboun suklaata, helmiä, teetä, servettejä ja Knitting Vintage Socks-kirja! Ihana, ihana, ihana! Kuvankin jo nappasin, mutta sen saan liitettyä vasta illemmalla.

1 kommenttia:

7:23 ip. , Blogger koukuttaja kirjoitti...

Nyt pääsen vihdoin ulos kaapista :D Aikaisemmin en olekaan voinut kommentoida, kun tässä sun blogissasi ei ole ollut anonyymikommentointimahdollisuutta.

Kiva, että paketti tuli perille (eikö ollutkin varsinainen taidonnäyte se paketointi..) ja kiva, jos onnistuin ilahduttamaan sinua. Koitin keskittää suurimmat lahjomiset tähän viimeiseen pakettiin, niin joka kuussa ei sitten menisi niin kamalasti postikuluihin.

Hiukan jäi harmittamaan se, että vaikka kerroit lempiväriksesi punaisen, en löytänyt sopivia punaisia lankoja mihinkään pakettiin, vaikka yritin syynätä joka puolelta. Yhdessä vaiheessa mulla jo oli muutama kivanpunainen lankakerä sua varten jemmassa, mutta päätin, että ne eivät olekaan tarpeeksi hyviä ja käytin muuhun tarkoitukseen. Ja sitten yritin ottaa varman päälle ja pistää lähetyksiin mukaan suklaata, niin olisi ainakin jotain mieltä ilahduttavaa ;) Tuo suklaa oli ihan heräteostos. Huomasin kaupassa, että on tullut uusi maku markkinoille, alun perin kun oli tarkoitus ostaa Fazerin keksisuklaan innoittamana Maraboun digestiveä (joka on oma suosikkini). Toivottavasti se on hyvää. Ja toivottavasti teekin maistuu. Sitäkään en ole itse maistanut, mutta kun huomasin noin hauskan idean kaupassa, en malttanut jättää hyllylle notkumaan.

Suurin osa yllätyksistä on jo aika varhaisessa vaiheessa syksyä valittu. Innoissani päräytin kirjatilauksenkin menemään heti samana päivänä, kun tiedot sny-pareista tulivat joskus kuukausia sitten ;D Toivottavasti kirjasta on iloa, kovasti sitä on ainakin blogeissa kehuttu. Nyt en muista varmaksi, oliko niiden vihreiden sukkien mallineule siitä sinulle lähettämästäni kirjasta vai yhdestä toisesta, jonka samalla kertaa tilasin, mutta ainakin ne sinun kirjasi mallit vaikuttivat minunkin silmiini oikein mukavilta.

Helmistä minä en ymmärrä juuri mitään, joten ne on ihan sokkona ostettu, valitsin vain sellaisia muotoja ja malleja, jotka itseäni miellyttivät ja sopivat värimieltymyksiisi. Toivottavasti niistä on iloa.

Kyselit blogissani siitä vekistä kädessäni. Varmaan olemme samassa operaatiossa käyneet, mulla sörkittiin hermoa puolisen vuotta sitten. Kissojakin teillä onneksi on omastakin takaa (meilläkin kolme), niin ei tarvinnut kauheasti huolehtia siitä, miten paljon kissapölyä pakettien mukana lähti liikenteeseen. Toivottavasti ei sentään mitään hirmu tuppoja räggärimme turkkia :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu