maanantaina, marraskuuta 06, 2006

Pientä ja sievää...

...valmistunut siis:

Lapsille pipat
Malli: Swell
Koko: S ja L
Lanka: Novitan Wool (tummansininen merino ja vaaleansininen villa), kaksinkertaisena
Puikot: Addin 3½-pyörö (40cm)

S-koko tulee menemään veljenlapselle ja L-koko esikoiselleni. Jos siis vielä yhden teen, niin se on M-koko ja kuopukselle. L-kokoon tuli yksi rivi heijastinnauhalla, teen vielä kirjailuja pipaan ja sitten vasta kuvaan :) M-kokoa en tule tekemään tuolla kuviolla, teen raitoja. Miten niin laiskuus iski? :D

Äidille kämmekkäät
Malli: Kämmekkäät
Lanka: Drops Alpaca, turkoosi
Puikot: 3 sukkapuikot

Pähkin nyt, josko puran pari vikaa riviä ja kudon suoraan lapaset :) Ovat niin ihanat, mutteivat lämmitä pihalla tarpeeksi tuulessa. Sisällä ovat loistavat. Tai sitten teen tuolla varrella lapasen varret ja sitten oikeaa loput. Saa nähdä. Nyt haaveilen tuosta turkoosista alpakasta pipaa itselleni, kaulaliinahan jo on (BO).

Kuvia siis vasta myöhemmin...

Nyt ajattelin, että kutoisin veljenlapselle haalarin. Villaa taikka muuta tosi lämmintä, kun vaavi syntyy talvella tuonne pohjoiseen. Tätä mallia mietin. Pitää olla helppo laittaa vaaville päälle, eli vähäsen nappeja tmv. Tuo vaikuttaa kivalta. Alpakka on kivan pehmeää ja lämmintä. Lisäksi tumput ja töppöset. Mietin ensin haalari/pussia, mutta se ei kai ole niin kätevä haalarin ja turvakaukalon kanssa? Mun natiaiset ovat kevään ja alkukesän lapsia, eli tuo talvi ja vastasyntynyt ei oikein ole tuttua. Vinkit otetaan siis vastaan :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu