perjantaina, elokuuta 11, 2006

Ylläri :)

Postilaatikossa oli eilen odottamassa ihanan tuoksuinen yllätys. Ihmettelin pitkään, kun kuoressa ei ollut lähettäjän nimeä :) Minullehan on tullut helmipaketteja ja yritin muistella, josko joku tilaus oli jäänyt saamatta. Pähkäilin ja mietin, kunnes muistin. Virnuilin miehelle ja kerroin saaneeni ylläripaketin. Mieluisa ylläri olikin. Oli Kismet ja salmiakkia, helmiä, nappeja (joista itse asiassa löytyi napit suunnitelmissa olevaan neuletakkiin, olivat aivan ihanat ruusunapit), kortti, pieniä sydänpyykkipoikia, tuoksukynttilöitä (sattui olemaan vielä suosikkituoksuni kynttilöiden saralta) ja neulontaan apuvälineeksi silmukkamerkki. Ihana ylläri! Kiitoksia salaiselle neuleystävälleni, yllätys oli hyvin mieluisa :)

Koruja olen tehnyt nyt enemmänkin, mies sai hääpäivälahjakseen riipuksen. Rakkaudella tehdyn. Mieluisa oli kuulemma. Kuvia laitan, kunhan pääsen kotiin :) Tein myös muutaman kännykkäkorun ja riipuksen. Suunnitelmia piisaa vielä ja hankintoja olen tehnyt. Taitaa olla jouluna monella pieni lahjapaketti kuusen alla. Ja onhan tässä muutama ystävän synttäritkin tuloillaan :)

Aloitin uuden neuleenkin työmatkoille. Kevät- huivi ei nyt jotenkin kiehdo, johan niitä kaksi on tehty tänä vuonna. Mukana se kulkee, mutta nyt keskityn tähän. Lankana Drops Alpaca, petroolin värisenä. Pitää saada syksyn kylmeneviin keleihin sopiva huivi. Petrooli on jotenkin yksi suosikkiväri tällä hetkellä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu