keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Lankaa ja suunnitelmia

Koukuttaja, tervetuloa ulos piilosta :)
Meillä on 3 sipskua, eli karvaa piisaa. Mutta tuo selittää meitin karvakakaroiden kiinnostuksen lähettämiisi paketteihin. Nuorin nimittäin makoili pitkät pätkät kirjan päällä ja nuuhki pakettia :)

Olen ostanut taas lankaa *punastus* Tarkoitus olisi uusimmasta Ullasta kutoa Greenday-slipoveri ja Rinsessa kämmekkäät sekä pipa. Langaksi slipoveriin tilasin Vilhelmiinan Villapuodista, Cotton Casmerea (ompunvihreänä). Lisäksi tilasin mustaa silkki-alpakkaa, kaulaliinaksi itselleni. Rinsessaan taas on petroolia Woolia, josta ensin suunnittelin tuota GreenDayta. Mutta ennen kuin pääsen noita kutomaan, niin olen luvannut kutoa ystävälle kahdet hahtuvalapaset.

Koruja en ole nyt tehnyt viime sunnuntaina jälkeen, kun loppui 4mm:set renkaat. Jäi kuningasketju pahasti kesken :( Pitää siis pyytää joulupukilta hopealankaa ja sahan terineen. Tosin tilasin lisää lukkoja ja riipuksia Jenkeistä jo valmiiksi. 3,5mm renkaita olisi ainakin yhden ranneketjun verran, pitäisi vain keksiä se sopiva malli.

Tänään lähti henkilöllisyyteni paljastava paketti SNY:lleni. Ihana juttu kaikkinensa tämä SNY 2006. Osallistun toistekin, jos sellainen järkätään. Voisin rohkaistua jopa ulkomaalaiseenkin :) Hullunrohkeaksi heittäydyn :D

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu