keskiviikkona, elokuuta 23, 2006

Värjäystä?

Miten saa silkkivillan värjättyä? Saako sitä värjättyä? Jos joku osaa vastata, niin olisin hyvin kiitollinen vinkeistä. Mietin siis vaihtoehtoa silkkivillasta suunnittelemalleni neuletakille. Jospa se ei olisikaan luonnonvalkoinen?

Olen edelleen suorastaan rakastunut Dropsin Alpacaan. Voisin kasata isot pinot lattialle ja makoilla siinä. Ihanan pehmeää ja ei tosiaan kutita. Hyvä kun maltan kutoa BO:ta langan ihastelemisen lomassa. Hienosti tosin edistyy työmatkoilla. Onhan tuota työmatkaakin, millä kutoa. Vain 50km ja risat päälle. Muutaman kerran viikossa kuljen junalla kotiinpäin, joten huivi saattanee valmistua oletettua aikaisemmin. En nimittäin jaksa kutoa yhtä mallikertaa enempää autossa/junassa. Alkaa nukuttamaan :)

Kuopuksen neule Suvista edistyy myös. Taka- ja etukappaleet valmiina ja eka hiha puolessa välissä. Lankaa piisaa esikoisenkin neuleeseen. Pitää vaan miettiä, josko teen täysin samoilla raidoilla.

Millainen pipo pysyisi 3-vuotiaalla ja 1-vuotiaalla päässä? Korvaläpällinen ja nauhallinen? Mistä löytäisi sellaiseen ohjeen ja vielä isompana kuin 70-80cm. Mun lapsosien pääkky on hieman suurempi kuin samanikäisillä, eli ohjetta kaipaisin koossa 4-5v ja 2v. Lankana Novitan Wool. Ja raidallinen lopputulos :) Miten niin meillä kaikki tykkää raidoista :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu