torstaina, syyskuuta 07, 2006

SNY yllätti!

Eilen sairaslomapäivää viettäessäni hain postin samalla, kun hain lapset hoidosta. Tutkailin postilaatikon sisällön kotoa lähtiessä ja huomasin paksuhkon kuoren. Ajattelin sen olevan pari viikkoa sitten tilaamani kestikset ja en asiaa enempää ajatellut. Kotiin tullessa nappasin postit mukaani ja huomasin paksuhkon kuoren postileiman. Innoissani kotiin lapset kainalossa ja ostoskassi keittiön pöydälle. Lapsukaiset saivat odotella pipot päässään sen aikaa, kun äiti availi innoissaan kuorta. Aivan upeat sukat putkahtivat esiin ja esikoinen oli hieman ihmeissään, kun olivatkin hieman suuremmat kuin hänen sukkansa. Hän nimittäin olisivat halunnut samanlaiset :) Ihana salainen neulaystäväni laittoi kuoreen mukaan ihan oikean kirjeen ja ohjeen sukkien kuvioon. Kirje oli täydellinen bonusylläri. En muista milloin olisin viimeksi saanut käsinkirjoitetun kirjeen. Kiitoksia salainen neuleystäväni, osasit taas yllättää ja yllätys oli nappivalinta!

Tässä muillekin sukat näytille, sopivat muuten loistavasti minulle (ovat nytkin jalassa :))
Pitääkin laittaa SNY:ltä saadun ekan paksun kuoren sisältö näkyviin, en sitä silloin muistanut tehdä.Jostain syystä paketissa ollut Kismet on kadonnut jo ennen kuvan nappaamista *vislailee* ja helmetkin löysivät tiensä erääseen projektiin. Kynttilöitä virittelin jo Kivi-tuikkuihini ja tummille ruusu-napeille on jakku katsottuna valmiiksi (pitäisi vaan tosin kutoa se...). Minulla on ihana SNY!

Laitoin tänään kortin omalle salaiselle neuleystävälleni. Suunnitelmissa on pari pienempää ylläriä. Toivottavasti osuu nappiin niiden osalta valinta.

Sain niskani jumiin tiistaina ja käsitöitä ei ole tullut harrastettua. Tänään ajattelin kokeilla, josko saisin vihdoin ja viimein toisen hihan kudottua kuopuksen raitaneuleeseen. Pitää jotenkin mallata kaurapussi niskalle samalla ja kilkutella hiha. Onhan tuo ollut vaiheessa jo jonnin aikaa tuo neule.

Ihastuin tähän neuleeseen:

Haluaisin kuitenkin takin muusta langasta kuin villasta ja mohairista. Mietin, josko puuvillalanka ja alpakka yhdessä tekisivät samantyylisen jäljen. Langaksi mietin Paris ja Alpaca, Dropsilta siis. Värinä tummanruskea. Langat maksaisivat yhteensä noin 65 euroa. Välikausitakiksi tuota mietin. Nyt minulla on käytössä H&M:n neule, jossa on pitkät etukappaleet (jotka voi heilauttaa harteille) ja se on hieman liian ohut. En haluaisin talvitakkia ottaa käyttöön vielä pariin kuukauteen, kun minulle tulee niin helposti kuuma. Lukemani mukaan Paris olisi lankana lämmin, vaikka onkin puuvillaa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu