maanantaina, lokakuuta 30, 2006

Pikkutyöt kunniaan

Nyt on välityöt olleet vahvoilla, olen tehnyt swell-pipaa ja neuletakkia vain sivussa. Sain miehelle valmiiksi kirkkaan keltaisen "pac-man"-pipon ja kohta on alpakka-kämmekkäät valmiina. Kohta kai pitäisi miettiä lasten joululahjoiksi lapasia.

Tässä kuva Pac-Manista :)

Malli: Novitan Jussi-pipo
Puikot: 4:sen pyörö aluksi ja sitten 4:sen sukkapuikot (ohje oli 3½ puikoille)
Lanka: 7V keltaisena pipoon ja sitten Regian sukkalanka kirjailuun
Koko: Aikuisen miehen pipo (104 s aloitin)
Kirjailu: Mies työsti koneella ristipistokaavioksi :)

Pipon "tilaaja" oli hyvin tyytyväinen päähineeseen ja iski sen heti päähänsä iltatupakille mennessään. Nyt pipo on töissäkin mukana. Ja pipoa oli kommentoitu hienoksi :)

sunnuntaina, lokakuuta 15, 2006

Näkyyhän kaikki pimeässä?

Ostin 100 metriä heijastinnauhaa lasten pipoihin ja lapasiin. Aion virkata itselleni kivan kukan reppuun koristeeksi. Pitäähän minunkin näkyä :) Swellit saa kivat kuviot heijastinnauhalla tehostettuna.

Tein perjantaina Kovaa Lakia katsoessa/kuunnellessa kaulakorun. Lukko meni vain hieman "pieleen". En tykkää nykyisestä laisinkaan, joudun ostamaan jostakin uuden. Asteen isompi ja tummempaa hopeaa sen pitää olla. Samaan settiin sitten korviksetkin.

Lähden pienelle reissulle torstaina ja aion ottaa mukaan SNY:ltä saamani langat. Aion kutoa kämmekkäät, mutta kahdesta vaihtoehdosta en osaa päättää sitää oikeaa. Tuleeko pelkistetyt vaiko palmikolla? Pitänee ottaa kummankin vaihtoehdon ohje mukaan ja päättää sitten silmukoita luodessa :)

Ruskean neuletakin takakappale on melkein valmis, vain muutama sentti uupuu. Tämä viikonloppu on mennyt muissa jutuissa, on maalattu seiniä ja on ollut pihatalkoot. Aika ei ole päässyt tulemaan pitkäksi.

torstaina, lokakuuta 05, 2006

SNY yllätti jälleen...

...onnistuneesti ja iloisesti!

Hain lapset hoidosta ja tallustelimme postilaatikon kautta kotiin. Huomasin paksun ruskean kirjekuoren ja sydän pomppasi ilosta. Kulma oli revennyt, joten näin heti mitä kuoressa oli. Tässä kuva kuoren sisällöstä:



Mä olen ihan varma, että mun SNY:llä on agentti. Mun lempisuklaa on ehdottomasti fasun keksisuklaa. Lanka oli nappivalinta suunnitelmissa olevilla kämmekkäille. Niin ihanaa lankaa, että pitää harkita tarkasti mitä siitä teen. Kiitoksia SNY, onnistuit jälleen valitsemaan kuoren sisällön nappiin :)

Tässä välissä taas kuvia koruista. Rannekoru, joka saa hieman samantyylisen kaulakorun piakoin. Tykkään tosi paljon, mutta lukko pitää vaihtaa. On pikkusen liian pitkä.

Tässä on rannekoruni. Olen pitänyt töissä on kohta viikon tuota. Ihana. Teen samantyylisen ilman kristalleja seuraavaksi. Ja korvikset mätsäämään sarjaan.


Ruskea neuletakki on edistynyt vähäsen. Takakappale on yli puolenvälin *jihuu*