sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Postisetä on ollut kiireinen

Kirjallisuustietoa tällä kertaa…

Lyhyen ajan sisällä postilaatikkoon tipahti Suuri Käsityölehti, Moda, Novita ja ensimmäinen lähetys Amazonista, sisältäen One Skeinin. Modan ohjeiden mukaan pyysin ystävää ompelemaan farkkuhameen (en saisi itse sitä pääteltyä kuitenkaan…). One Skeiniä pitää vielä lukaista uudelleen, ihastuin vauvan bolerotyyliseen takkiin. Seuraavalle pikkuiselle tytölle pitää sellainen kutoa lahjaksi. Poikia vain tuntuu kaikille tutuille ja ystäville sekä sukulaisille syntyvän. Hihattimet taidan kutoa pikkusiskolle synttärilahjaksi. Kiva kirja siis, varmasti tulee ohjeita tutkailtua enemmänkin. SK oli ihan jees, ei tullut mitään "tuo on pakko tehdä", mutta ideoita sain muutaman. Novitaa pitää tutkia uudemman kerran, ekaa kertaa plärätessäni lapset halusivat myös tutkailla.

Ensi viikolla postilaatikkoon pitäisi tilahtaa Amazonista lopputilaus, eli korukirjat ja miehelle historiikkiä. Korukirjoille on suuret odotukset, varsinkin kun kurssi alkaa ensi perjantaina. Sinne olisi kiva ottaa uudet opukset mukaan :) Pitkään aikaan en olekaan koruja tehnyt, olen kutonut taikka puuhastellut muuta. Tänään remontoin miehen kanssa eteistä. Hionut seinää, maalannut, hionut toista seinää ja pakkeloinut ruuvinpaikkoja. Ihan kiva on katsoa, kun eteinen hissuksiin valmistuu. Huomenna muovimatto paikoilleen ja lisää maalia pintaan. Sitten on jäljellä olkkarin puoleiset seinät, listat ja oveen lasi. Ihan mukava on huomata, että osaa tuollaistakin hommaa tehdä.

Akateemisen alesta yritän saada neulominen ja virkkaamisen opuksen itselleni. Saa nähdä, josko niitä oli enää jäljellä. Hintakaan ei ollut paha, 15 euroa. Pitäisi ensi viikolla se sitten noutaa. Kirjahylly täyttyy hyvin :) Pitäisi varmaan tutkia, josko jotkut kirjat menisivät kirpputorille.

Pitäisi muistaa paikallistaa reijitin jostakin. Tulostettuja ohjeita alkaa olemaan aikalailla, pitäisi mapittaa ne siististi. Kaavat ovat yhdessä mapissa ja nyt sitten neuleohjeille toinen mappi. Korupaperit sitten kolmanteen. Sitten ehkä voisi olla siistit laatikot ja kaapit vähän aikaa *sädekehähymiö*

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu