maanantaina, joulukuuta 04, 2006

Rinsessa

Kilkuttelin itselleni pipan :) Rinsessan. Ihana malli ja nyt sovellan sitä lapasiin. Toinen lapanen sai alkunsa tänään ja sitten samalla mallilla kaulaliina. Ohuehko, mutta pitkä. Petrooli Wool, nam!

Nyt olen kutonut tänä "syksynä" koko perheelle pipat, miehelle keltainen, esikoiselle turkoosiraita, kuopukselle Swell ja itselle tuo Rinsessa. Lapasia ja sukkia vielä olisi menuussa :)

Ensi kevääksi pitää lapsille kutoa slipoverit. Joko Suvista taikka sitten Samoksesta. Luulen, että Suvi voittaa sen äänestyksen. Oma Green Day-slipoverin langat odottelee tuossa kaapissa sohvan vieressä kuumeisesti odotellen, että saan muut hommat tehtyä.

Koruista... Haaveilen kaulakorun tekemistä. Malli vain uupuu, mutta riipukseksi tulee joko isohko lasihelmi taikka kivihelmi. Luulisin, että 0,8mm hopealankaa ja 3,5mm renkailla. Muinaisketju olisi kiva perusketju, mutta jotain ehkä erikoisempaa hakisin. Edelleen riepoo kuningasketjun vaiheessa oleminen. Haluaisin sen valmiiksi, mutta kun ei ole työkaluja niihin renkaisiin. Dammet.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu