keskiviikkona, tammikuuta 17, 2007

Lo-lo-lo-lomalle...

Loma alkoi, eli 1,5 viikkoa kotosalla lasten kanssa. Pari tavoitetta on loman ajaksi suunniteltuna;

- luen kirjan
- vähintään yksi tilkku valmiiksi
- yksi hopeakoru taikka kaksi vaijerikorua valmiiksi
- Step-langasta sukat valmiiksi

=> kirjan sain luettua juuri ja korukurssi alkaa ylihuomenna. Kerrankin hyvät mahdollisuudet päästä omiin tavoitteisiin :) Ajattelin yrittää lukaista toisenkin kirjan loman kunniaksi, mies kun lomailee myös pari päivää. Joten olisi siihen mahdollisuuskin.

Nyt pitää vain toivoa, ettei kuume nouse uudelleen. Olin nimittäin tietämättäni kahtena päivänä töissä kuumeessa. Minulle ei lähestulkoon koskaan nouse kuume ja en sitä osannut edes mitata, vaikka olo oli kuin jyrän alle jääneellä. Ja kun loma oli alkamassa, niin en malttanut jäädä kotiinkaan kun paljon hommaa. Viruspöpö iski ja nyt pitää päästä siitä eroon.

Koruja oikein malttamattomana odotan pääseväni tekemään. On ihania helmiä ja kristalleja odottamassa, puhumattakaan kivistä. Nam! Ranneketju helmillä koristeltuna olisi haaveissa. Kivat korvikset samaa sarjaa. Ehkä jopa kaulaketjukin. Pitääkin suunnitella kunnolla ja ottaa sitten lauantaina kurssille mukaan tykötarpeet.

Tekisi mieli tilata lankaa Englannista. Olisi niin ihania lankoja kurkkupalstalla myynnissä. Taikka getknitted-puodissa. Ihania! Mies varmaan ottaisi visan pois, jos menisin tilaamaan. Pakko odotella maaliskuuta. Menin nimittäin osallistumaan Lankahamstereihin :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu